Bloc, El Desconegut Encara Per Molts

Bloc, El Desconegut Encara Per Molts

Entra al desconegut món del bloc i esbrina realment el que t'estàs perdent. Descobreix per què serveix, per saber treure-li partit, aprendre a usar-lo per la teva empresa, i per créixer com a professional.

Abans de començar a explicar-vos per què serveix un blog, volia fer un incís als 11 anys en què va ser creada aquesta web i empresa sota nom de seo girona. Comunicar-vos que aquest mes tornem a estrenar un nou disseny de la web, en la qual esperem poder fer seguiment al nostre blog, escrivint els nostres millors consells, recomanacions i novetats, totes, amb la intenció d'ajudar a altres empreses a créixer amb Google i el màrqueting digital a internet.

Per a què serveix un Bloc?

Sabies que al món s'escriuen i es publiquen més de 120 blocs cada segon o 7200 blocs per minut que passa? El bloc és una de les millors eines amb les que créixer a internet. El bloc et permet arribar al teu públic i connectar amb ell, una cosa fonamental no creus? Una de les bases per poder tenir èxit a internet és conèixer al teu públic i aquest t'ofereix aquestes i moltes més possibilitats.

El bloc és útil per a qualsevol tipus de negoci o persona, només cal saber com usar-lo i el fonamental, saber què escriure. Tot bloc necessita una bona estructuració i/o organització en base als nostres serveis o productes, recordem que ens servirà per connectar amb el nostre públic. L'avantatge de tenir un bloc i saber gestionar-lo, et aportarà un increment continu de visitants cap al nostre lloc web, millorarà dia a dia la popularitat del teu lloc, posicionant millor a google i fent-lo cada dia més visible davant possibles clients. El bloc és la millor eina per créixer a google de forma orgànica, és el millor generador d'enllaços naturals cap a la nostra web.

Com començar i que escriure?

Abans de començar a escriure en un bloc has de respondre a una sèrie de preguntes si vols tenir èxit:

  • Coneixes als teus clients?
  • Què necessiten i busquen?
  • Què dubtes tenen davant els teus serveis o productes?
  • Necessiten resoldre algun problema?
  • Analitzes el comportament dels teus visitants al web?

El investigar el comportament dels teus usuaris i el saber què necessiten et servirà per escriure i donar resposta als seus dubtes, així aconseguiràs tenir èxit i veure com l'usuari interactua amb el teu lloc web. Centra't en el comportament de l'usuari, és el més important. Sabies que Google va aconseguir ser el millor cercador per ser l'únic a oferir resultats rellevants i d'interès als seus usuaris? Si t'atures uns instants i abans d'escriure analitzes i investigues què necessiten els teus usuaris i els ofereixes aquest contingut rellevant que precisament estan buscant, Google també et recompensarà millorant el teu posicionament i rellevància del teu lloc web.

Nosaltres mateixos com SEO professionals, fem servir aquestes i altres tècniques per augmentar el creixement i interacció de les diferents empreses que gestionem. A més d'analitzar el comportament dels usuaris de la nostra web, analitzem a la seva competència, per exemple:

  • Què escriuen?
  • Com interactua l'usuari?
  • Analitzem el seu contingut més popular, amb més backlinks, més interacció social i amb més comentaris.

Al final si et prens el teu temps, el bloc et proporcionarà major visibilitat, reconeixement de marca i major volum de visitants mes a mes interessats en els teus productes i serveis.

Comentaris (0)

Deixa un comentari