Empresa Desenvolupament Apps

Empresa Desenvolupament Apps GironaCreació i desenvolupament Apps interactives i/o d'ús privat, tant per a sistemes Android com per IOs . La moda i els molts avantatges de les apps per a mòbil és l'increïble volum d'ús i creixement ia més una eina que sempre la portem a la butxaca.

Pel que pot ser una eina tant per reduir costos d'empreses i treball, com per vendes immediates per a establiments, amb les que generar un major benefici.

Permeti que la nostra empresa desenvolupament apps Girona, els faci un pressupost sense compromís.

Desenvolupament Apps Mitjançant

Desenvolupament apps Cordova Apache Cordova és una plataforma per a la construcció nativa d'aplicacions mòbil utilitzant HTML, CSS i JavaScript.

Desenvolupament apps JQuery jQuery és una biblioteca JavaScript ràpida, petita i rica en funcions. Fa coses com manipulació de documents HTML, maneig d'esdeveniments i animació.

empresa desenvolupament apps girona android Android és el sistema personalitzable fàcil d'usar i operatiu que alimenta més de mil milions de dispositius a tot el món, des de telèfons i tauletes als rellotges, la televisió, els cotxes i més per venir.

empresa desenvolupament apps girona IOs La plataforma iOS ofereix més d'un milió d'apps, i pujant. A més, com totes comparteixen ADN, iOS 8 canviarà la vida dels desenvolupadors com ja ho va fer al seu dia el App Store.

Treballs realitzats

CodeBoiler
Portal de Fútbol
AppSat
Copyrights © 2011 - 2017 Seogirona.es Tots els drets reservats.